Pulpe in foietaj

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpe dezosate (partea de sus a pulpei)
  • 200 g cabanos
  • 1/2 kg foietaj
  • 1 ou
  • sare, piper,ulei,susan

Mod de preparare

Asezi o bucata de cabanos in locul osului pulpei, prinzi cu o scobitoare, treci printr-un sos obtinut din ulei, sare, piper. Asezi pe grill pana se patrunde carnea pe ambele parti, fara sa se rumeneasca.

Tai fasii de foietaj(1 cm grosime, infasori pulpa, asezi in tava unsa cu ulei. Bati un ou cu sare si piper, ungi fiecare pulpa, presari susan,dai la cuptor pentru aproximativ o ora(pana se rumenesc)Servesti calde cu salata proaspata dupa placere

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise