Spalam pulpele si le dezosam (eu am luat pielita jos de pe ele). Dupa ce le-am dezosat batem carnea putin, ca la snitele, si le condimentam cu sare, piper, boia si le lasam 10 minute sa intre condimentele in carne. Intre timp, curatam cartofii si ii taiem felii mai groase. Ii condimentam si pe acestia cu sare si piper. Tava o ungem cu putin ulei de masline si punem carnea impreuna cu cartofii.
Pentru a nu exista riscul sa se lipeasca de tava, poti pune si o canita de apa. Dupa aceea, acoperi tava cu folie de aluminiu si pui totul la cuptor (incalzit in prealabil) la temperatura de 160 grade timp de 40-45 min. Dupa 40-45 min. scoti din cuptor, indepartezi folia, presari putin cimbru si pui un catel de usturoi pentru un gust mai bun. Mai introduci tava 5 min. la cuptor pentru a se rumeni. Se poate servi cu mujdei de usturoi sau cu muraturi!
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise