Pregatire:
Carnea se spala,se flambeaza,se face de forma unor rulouri lejere(fara a fi stranse sau legate) si se asaza in tava unsa cu ulei.Se pune o ceasca cu apa,se sareaza si se pipareaza se asaza crengute de cimbru printre bucatile de carne,apoi se da la cuptorul preincalzit.Lasati focul mic aproximativ 20 de min.
Preparare:
In timpul cat sta carnea la cuptor,frecati mustarul cu
faina si adaugati berea,amestecand cu telul.
Dupa 20-25 de minute scoateti tava si puneti sosul de bere in tava.Dati la cuptor pentru alte 25 de minute,fara sa amestecati in tava.
Servire:
Se serveste cald cu diferite garnituri.Sosul trebuie sa fie acrisor,cu aroma de cimbru si mustar,de culoare galbena si cremos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise