Pulpe de pui umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui (fara spate),
  • un pateu mic sau 4 ficatei de pui,
  • 1 lingura de orez fiert,
  • sare, piper, condimente dupa plac, ulei.

Mod de preparare

Se desprinde pielea de pe carne, in partea exterioara, pana aproape de partea de jos a pulpei, ca un buzunar.

Pateul sau ficateii inabusiti si zdrobiti se amesteca cu sare, piper, mirodenii si orez si se umple buzunarul dar nu indesat foarte tare si nu pana la margine pt ca se va umfla.

Se dau la cuptor cu umplutura in sus si se mai stropesc cu uleiul din tava pana se rumenesc.

Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de legume.

Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa

Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...

Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economici

Incearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...

Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoare

Rasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise