Pulpe de pui umplute la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui mari, dezosate, cu sau fara piele
  • 2 morcovi
  • un ardei gras rosu
  • o mana de fasole verde
  • o cana de orez
  • in functie de tipul de orez folosit reglam cantitatea de apa – la al meu am pus 2 cani si jumatate
  • o lingurita ulei
  • un catel de usturoi
  • sare, piper, condimente dupa gust
  • putin patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam, curatam si taiem legumele in fasii cat mai lungi. Morcovul si ardeiul trebuie sa fie fasii cam de grosimea degetului mic.

Taiem pulpele cat sa le desfacem cat mai bine. Le presaram cu sare, apoi asezam un buchetel de legume si putin usturoi tocat marunt.

Le rulam, le prindem cu cate o scobitoare, apoi le rumenim un pic pe o parte si alta, intr-o tigaie unsa cu putin ulei.

In oala Crock Pot punem orezul, legumele ramase tocate cuburi, sare, piper, condimente si apa (sau supa de pui sau de legume).

Asezam pulpele in oala, avand grija sa le scufundam pe jumatate.

Am setat oala pe treapta High, timp de coacere 2 ore.

Dupa 2 ore am scos o pulpa, am taiat-o si pentru ca mancarea era gata am aranjat-o un pic pe farfurie si am nins-o cu niste patrunjel proaspat (atentie – scobitorile se scot inainte de a servi mancarea).

A fost simplu, clasic si bun!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise