Pulpe de pui umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui fara os
  • telina (tulpina sau radacina) taiata julien
  • morcov taiat julien
  • cascaval taiat julien
  • ardei rosu sau verde taiat julien
  • putin ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

Se infasoara, se prinde cu scobitori si se pun bucatile de pui una linga alta intr-un vas termorezistent uns cu ulei.

Se presara sare si piper si se da la cuptor moderat pina se rumenesc.

Se servesc cu salata.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise