Pulpe de pui pe sare

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -pulpe inferioare fara piele
  • -maioneza de usturoi
  • -0.5 kg sare grunjoasa

Mod de preparare

Maioneza de usturoi:5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei,1 lingurita mustar,cimbru,piper si un praf de sare.

Se ung pulpele fara piele cu maioneza din belsug si se dau la rece 24 de ore;a 2-a zi se aseaza pe un pat de sare grunjoasa si se coc 1,5 ore la 180 grade.Se dezlipesc de pe sare dupa 5 minute de la scoaterea tavii din cuptor;le-am servit cu orez cu legume si castraveti murati;reteta este dietetica,grasimea se scurge in sare ,pulpele sunt delicioase!;sarea si grasimea formeaza un strat compact,care se detaseaza singur dupa aprox. 1 ora de la detasarea pulpelor.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise