Pulpele spalate,sterse bine se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...
Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins sau se aseaza intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline si se vor coace in cuptorul preincalzit in prealabil cu 5-10 minute inainte.Se rumenesc frumos pe ambele parti.Cele prajite se scot pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de grasime.
Pulpele de pui prajite sau coapte se lasa sa se raceasca, dupa care se dezoseaza si se taie bucatele subtiri.Aceste bucatele de carne se aseaza intr-un castron peste care se va turna dupa gust mujdei de usturoi mai apos si se vor tine cateva minute sa se inmoaie .Se pot servi si cu mamaliguta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise