Pulpe de pui cu usturoi si lamaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g pulpe
  • 50ml ulei
  • 4 catei usturoi
  • 2 lamai
  • 1/2 legatura patrunjel
  • cimbru
  • busuioc
  • sare,piper

Mod de preparare

Se spala pulpele si se aseaza intr-un vas termorezistent(iena) uns cu ulei.Se stropesc cu zeama de la o lamaie,presari sare,piper si condimente dupa gust si le introduci la cuptor pentru 15 minute.Zdrobesti usturoiul si il amesteci cu 2 linguri apa.

Scoti vasul din cuptor,stropesti carnea cu sosul din tava,apoi cu mujdeiul si le dai la cuptor pana se rumenesc.

Cand sunt gata le scoti pe un platou,si le stropesti cu zeama de la cealalta lamaie.Presari patrunjel tocat marunt si se servesc cu cartofi piureu sau naturi.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise