Pulpe de pui cu sos de rosii

Spalam bine pulpele si le crestam.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui
  • 6-8 cartofi
  • 2 rosii
  • 4-5 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 pahare cu apa

Mod de preparare

Spalam bine pulpele si le crestam.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti.

Curatam ceapa si rosiile si le punem in blender si amestecam.

Punem in tava sare, piper si oregano, adaugam pulpele , apoi cartofii, ceapa cu rosii, ulei si apa. Mai adaugam peste ele, sare, piper si oregano, acoperim cu o folie de aluminiu si punem la cuptorul preincalzit, la 180 grade C si coacem 45 de minute acoperit, apoi luam folia de aluminiu si mai lasam 15-20 de minute.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise