Pulpe de pui cu sos de marar

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 100ml ulei de masline
  • 2 cepe
  • 50g amidon sau faina
  • 400ml smantana pentru gatit La Dorna
  • 2 legaturi marar proaspat
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pulpele se curata si se spala bie,se sterg sa nu mai aiba apa pe ele.Se pune uleiul intr-o cratita la incins,apoi se pun pulpele de pui sa se prajeasaca bine pe ambele parti.(cine doreste se pot face si la gratar)Se scot pe o farfurie.In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,se adauga amidonul sau faina desfacute in putina apa,apoi se adauga smantana,se adauga 1/2 pahar cu apa si se lasa sa fiarba 15 minute.Se pun apoi pulpele de pui in sos si se mai lasa sa fiarba impreuna 20-25 de minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga mararul proaspat, tocat fin.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise