Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe intregi de pui de tara sau 4 pulpe din magazin
  • 50 gr. unt
  • 250 gr smantana (de preferat mai grasa)
  • 2 linguri amidon alimentar
  • ghimbir (optional)
  • sare
  • marar

Mod de preparare

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas wok si dupa ce acesta se topeste, se adauga carnea. Se prajeste 7-10 min la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Apoi se pune 1-1,5 l supa de pui , sare, si se lasa la foc mic pana fierbe carnea complet.

Separat, se amesteca amidonul cu smantana si se rade ghimbir (optional). Dupa ce carnea a fiert, smantana se dilueaza cu sosul din wok, se toarna peste carne si se mai da un clocot. La sfarsit, se pune mararul si se stinge focul.

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise