Mai intai se spala bine pulpele, apoi se sterg bine de apa. Se pun la prajit in ulei sau unt, pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se scot pe o farfurie. In grasime ramasa se prajesc gutuile taiate felii potrivite. Se pun apoi in cratita pulpele de pui. Se toarna peste toate un sos din zahar ars preparat din zaharul caramelizat amestecat cu amidonul (sau faian) si dizolvat cu 1 1/2 pahar de apa. Se pune cratita la foc mic sa fiarba 30 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, sau se poate adauga un cub delikat de pui. Se poate orna cu putin patrunjel proaspat tocat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise