Pulpe de pui cu fasole verde

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 pulpe de pui (a circa 120 g),
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 500 g rosii,
  • 25 g ceapa + usturoi (tocate marunt),
  • 600 g fasole verde,
  • 2 crengute rozmarin.

Mod de preparare

Se spala pulpele de pui, se zvanta, se sareaza si se pipereaza si apoi se prajesc in uleiul incins circa 20 de minute. Rosiile oparite si curatate de pielita se taie cubulete. Se pun ceapa si usturoiul tocate in tigaie, se dunstuiesc putin impreuna cu puiul, dupa care se adauga si rosiile si se lasa sa fiarba incet - cu capac - circa 20 de minute. Se curata fasolea, se spala, se rupe bucati, se fierbe 15 minute in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Se scot din tigaie pulpele de pui, se introduc fasolea verde si rozmarinul (crengutele intregi), se mai gusta o data de sare si piper, si se servesc toate pe un platou. Ca garnitura: cartofi prajiti.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise