Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei iute
  • 1 tija praz (partea verde)
  • 3 ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cartof mare, fiert
  • 1 lingura ulei
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si prajim bucatile de pui, pe ambele parti, cateva minute pana-si formeaza o crusta apoi le scoatem pe o farfurie. In acelasi ulei, la foc mare, punem la calit ardeiul si prazul taiate julien, dar le lasam doar 2-3’, le calim foarte usor, apoi le scoatem sip e acestea afara, intr-un bol. Acum punem la calit, ciupercile feliate si usturoiul taiat feliute. Adaugam si bucatile de carne, asezonam si lasam sub capac, sa fiarba la foc mic, cam 10’, pana se evapora zeama lasata de ciuperci. Adaugam legumele, amestecam si oprim focul.

Servim pulpitele de carne acoperite cu ciuperci, alaturi de felii groase de cartofi fierti, acoperiti cu legumele colorate.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise