Pulpe de pui cu cartofi la slow cooker

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 500 g cartofi
  • 100 ml vin alb
  • foi dafin
  • cimbru
  • boia de ardei
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem si jumatate din ei ii asezam in vasul slow coooker-ului. Aezonam cu sare, piper si boia.

Adaugam apoi carnea, apoi din sou sare, piper, boia si la final adaugam foi de dafin si crengute de cimbru.

Adaugam deasupra restul de cartofi si asezonam din nou. Adaugam vinul si completam cu apa cat sa ii acopere.

Punem capacul si programam slow cooker-ul Crock Pot pentru 4 ore la temperatura slow.

Nu trebuie sa intervenim cu nimic in tot acest timp, sloe cooker-ul isi face singur toata treaba.

Dupa 4 ore pulpele cu cartofi sunt gata.

Aproape toata zeama a scazut si pulpele sunt usor rumene.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise