Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem si jumatate din ei ii asezam in vasul slow coooker-ului. Aezonam cu sare, piper si boia.
Adaugam apoi carnea, apoi din sou sare, piper, boia si la final adaugam foi de dafin si crengute de cimbru.
Adaugam deasupra restul de cartofi si asezonam din nou. Adaugam vinul si completam cu apa cat sa ii acopere.
Punem capacul si programam slow cooker-ul Crock Pot pentru 4 ore la temperatura slow.
Nu trebuie sa intervenim cu nimic in tot acest timp, sloe cooker-ul isi face singur toata treaba.
Dupa 4 ore pulpele cu cartofi sunt gata.
Aproape toata zeama a scazut si pulpele sunt usor rumene.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise