Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 portii:
  • - 2 pulpe de pui ( dezosate partial )
  • - 1/2 ananas copt
  • - 500g ciuperci
  • - 3 linguri ulei de masline
  • - 100g smantana
  • - 2 cepe rosii medii toacte marunt
  • - 3 - 4 catei de usturoi
  • - rasnita de verdeturi italiene
  • - sare si piper proapspat macinate

Mod de preparare

1. Pulpele se spala bine cu apa rece, se curata se dezoseaza, se cresteaza si se pun in tigaia grill bine incinsa. Asezonati pulpele cu o lingura de ulei de masline, verdeturi italiene, sare si piper dupa gust.

2. Intr-un wok puneti ceapa cu putin ulei de masline si sare si o lasati la inabusit, dupa care puneti ciupercile si aveti grija sa scurgeti apa acumulata. Preparati ciupercile al dente, spre final adaugati rosii tocate in bulion, usturoiul tocat marunt si asezonati dupa gust.

3. Dupa ce pulpele sunt gata, in tigaie puneti ananasul taiat felii de cca 50mm si le tineti in tigaie pana cand prind striatile de la tigaie.

4. La servire peste feliile de ananas puneti smantana dar nu le acoperiti de tot.

Pofta buna :)

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise