1. Pulpele se spala bine cu apa rece, se curata se dezoseaza, se cresteaza si se pun in tigaia grill bine incinsa. Asezonati pulpele cu o lingura de ulei de masline, verdeturi italiene, sare si piper dupa gust.
2. Intr-un wok puneti ceapa cu putin ulei de masline si sare si o lasati la inabusit, dupa care puneti ciupercile si aveti grija sa scurgeti apa acumulata. Preparati ciupercile al dente, spre final adaugati rosii tocate in bulion, usturoiul tocat marunt si asezonati dupa gust.
3. Dupa ce pulpele sunt gata, in tigaie puneti ananasul taiat felii de cca 50mm si le tineti in tigaie pana cand prind striatile de la tigaie.
4. La servire peste feliile de ananas puneti smantana dar nu le acoperiti de tot.
Pofta buna :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise