Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan
  • 1 morcov, usturoi
  • ulei de masline, delikat, apa

Mod de preparare

Intr-o tava de yena le-am asezat cumintele, le-am crestat si in locul crestat am pus bucati de usturoi.Am presarat putin ulei de masline si delikat si morcovul taiat in 4.Am completat cu o cana de apa si pentru a nu sta prea mult in cuptor (ma asteptam la vreo 2 ore) am acoperit tava cu folie de aluminiu.Le-am lasat in cuptor la 180 de grade pentru 1 ora pana s-a desprins carnea dupa os.

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise