PULPE CU SOS DE ROSII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 1 kg rosii foarte coapte
  • 3 legatura de ceapa verde sau 6 cepe uscate mari
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 1 legatura patrunjel verde sau 6-8 catei usturoi uscat
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

Ceapa o toci marunt (partea alba si jumatate din frunze) si o pui la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat, adaugi puiul curatat bine.

Lasi pe foc pana cand pulpele s-au rumenit frumos, amesteci din cand in cand, sa nu se prinda. Adaugi rosiile, sare si piper. Lasi sa dea in clocot, apoi adaugi si usturoiul tocat marunt si lasi pe foc inca 25\'. Intre timp tai patrunjelul marunt si pui cam trei sferturi in mancarea de pa aragaz. Mai lasi 5\', apoi stingi focul, acoperi cratita si in momentul servirii adaugi restul de patrunjel.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise