Pulpe cacciatore

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Pulpe cacciatore

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei usturoi
  • 700 g cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • rozmarin

Mod de preparare

Pulpelor spalate li se inlatura pielita si se prajesc intr-un wok in putin ulei pina se rumenesc pe ambele parti. Se pun in tava ce se va da la cuptor sau intr-o punga Knorr.

Ceapa si usturoiul taiati solzisori se calesc putin si se adauga peste pulpele din tava.

Ciupercile si rosiile se taie felii, se pun intr-un vas cu vinul si putina apa si se adauga sare si piper.Se lasa sa fiarba citeva minute apoi se toarna cu zeama cu tot in tava cu pulpe.Se condimenteaza pulpele cu cimbru si oregano. Cartofii curatati si taiati in felii groase se aseaza in tava linga pulpe si se dau cu putina sare si rozmarin.

In cuptorul dinainte incalzit se introduce tava si se lasa pina cind carnea si cartofii sunt gata.

Se serveste cu salata.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise