Mai intai spalam bine pulpa.
Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem pulpa.
Cand incepe sa fiarba o spumam.
Carnea o lasam sa fiarba 50 de minute, acoperita cu un capac.
Dupa acest timp o scoatem cu o paleta pe o farfurie si o lasam sa se racoreasca putin.
Curatam usturoiul si il pisam.
Intr-un bol frecam putin untul.
Adaugam sare, piper, boia de ardei, busuioc, marar , usturoiul, uleiul si zeama de lamaie.
Amestecam bine pana obtinem o pasta aromatizata.
Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam.
Dupa ce pulpa s-a racorit putin o ungem cu pasta condimentata.
Apoi o tavalim prin patrunjelul verde tocat.
Punem pulpa intr-o punga de cuptor si turnam un pahar de vin, cu grija sa nu stricam invelisul verde, puneti pe un colt (daca nu aveti punga puneti intr-un vas termorezistent sau unul yena si il acoperiti).
Inchidem punga la gura si o punem intr-o tava.
Dam tava in cuptorul incins cam 1 ora.
Scoatem pulpa, rupem putin punga si o mai dam 10 minute la cuptor sa prinda putina crusta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise