pulpa de vita la cuptor cu cartofi natur

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg pulpa vita,usturoi,sare,piper,2foi dafin,4-5 catei usturoi,busuioc,150mll vin,ulei
  • Garnitura:1,5kg cartofi,sare,unt ,verdeata

Mod de preparare

Se taie pulpa feli se pune in tava apoi se pune usturoiul sare ,piper,foi de dafin,busuiocul,vinul si uleiul.Se pune apa pana la jumatatea carnii apoi se pune folie peste tava si se baga la cuptor 2ore.Luam folia si mai lasam pana se rumeneste(din cand in cand mai stropim cu jiul din tava)

Garnitura: Se taie cartofii cubulete se pun la fiert cu sare dupa ce au fiert se strecoara apoi se pun in farfurie.Servim cu unt deasupra si verdeata.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise