Pulpa de pui umpluta cu spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe pui, 2 felii sunca presata, 200 g spanac, 2 catei usturoi, 1/2 ceapa, sare, piper, busuioc proaspat.
  • pt. garnitura: 3 cartofi, 1/2 ceapa, 100 g kaiser, 300 g spanac, 100g smanatana.

Mod de preparare

Pulpele se dezoseaza partial, separat se trage spanacul in tigaie cu ustroiul si ceapa; dupa care se pune pe feliile de sunca presata , se ruleaza si se pun in locul osului. Pulpele se prind cu scobitori, se trag in tigaie dupa care se introduc la cuptor cca 30 min. la 180 grade.

Cartofii se taie rondele, se prajesc alaturi de ceapa si kaiser. Spanacul se trage in tigaie cu usturoiul, sarea, piperul si busuiocul proaspat.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise