Pulpa de porc se taie felii ,ca sa se patrunda mai bine,se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas in care am pus un pahar de apa si vinul.Se da la cuptor acoperind vasul cu o folie de aliminiu.Cand carnea este bine patrunsa , se scoate tava si se adauga morcovul taiat rondele,usturoiul taiat, rosiile taiate si ele,piperul boabe si frunza de dafin.Se da la cuptor , se stropeste din cand in cand cu sosul din vas si se tine pana se rumeneste.Se scoate din cuptor si se serveste calda alaturi de o garnitura(eu am folosit pilaf) si se stropeste cu sosul din vas.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise