1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2 lingura de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute (puteti renunta la ulei, o aruncati in tigaie si-i puneti capacul direct daca nu vreti pic de grasime in farfurie ;).
2. Taiem ardeii julien si ii punem peste pulpa de porc. De asemenea, punem rosiile, frunzele de dafin si sarea si 3 linguri de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min.
3. Fierbem orezul in 400 ml apa timp de 15 min. Dupa ce a fiert punem orezul intr-o sita la scurs.
Asta e tot, in 35 min am preparat un pranz/ o cina minunat(a)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise