Spalam pulpa de porc si o punem la prajit in tigaie 5 minute, pe fiecare parte, pana isi schimba culoarea.
Legumele se toaca nu foarte marunt si se pun la calit dupa cum urmeaza : intai ceapa cu ardeiul, apoi dovlecelul. Nu lasam foarte mult la calit pentru a nu se inmuia legumele.
Pulpa de porc se cresteaza, o impanam cu usturoi, presaram sare si piper si o asezam in tava.
Peste pulpa adaugam si legumele calite cat si rosiile cubulete cu tot cu sucul lor. Acoperim cu folie de aluminiu si introducem la cuptor. Lasam 30 de minute, timp in care intoarcem carnea de pe o parte pe alta. Aveti grija la aburul care iese cand ridicati folia de aluminiu.
Dupa cele 30 de minute se scoate folia si lasam sa se rumeneasca (aprox 30 de minute depinde de cuptor). Punem patrunjel verde.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise