Pulpa de porc cu ghebe

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g pulpa porc
  • 300 g ghebe congelate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ceapa mare
  • 1 rosie
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita condimente pentru porc Fuchs
  • piper
  • boia
  • sos chilli
  • 1 lingura pasta tomate
  • 2 lingurite pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime.

Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri.

Patrunjelul verde se toaca marunt.

Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul.

Deasupra presaram patrunjel verde tocat, putina zeama de lamaie si coaja de lamaie.

Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez.

Pofta mare !

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise