Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime.
Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri.
Patrunjelul verde se toaca marunt.
Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul.
Deasupra presaram patrunjel verde tocat, putina zeama de lamaie si coaja de lamaie.
Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez.
Pofta mare !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise