Se pune la fiert mai intai carnea de porc apoi maruntaiele de miel, cand sunt aproape fierte se scot din apa si cand s-au racit le dam prin masina de tocat carne.
Se adauga ouale, usturoiul si patrunjelul verde focat marunt si se framanta bine, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Desfacem cu atentie pielita de pe pulpa pana cand formam un buzunarin care introducem compozitia si coasem bine pielita pentru a nu iesi in afara in timpul coacerii.
Pulpa astfel pregatita se pune in tava impreuna cu uleiul si se asezoneaza cu patrunjel verde si se condimenteaza cu sare si piper.
Se introduce la cuptor circa o ora pana cand carnea este bine facuta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise