Pulpa de miel la CrockPot

Timp pregatire
390 minute
Complexitate
medie
Pulpa de miel la CrockPot

Ingrediente

  • -1 pulpa miel (aprox 2kg)
  • -1 lingura pudra curcuma
  • -200 ml vin rosu
  • -3-4 catei usturoi
  • -3 fire leustean
  • -sare
  • -piper
  • -1 lingurita boia afumata
  • -2 fire de foi dafin
  • -1 lingura mustar

Mod de preparare

Carnea de miel o spalam bine in apa rece si o lasam sa se scurga si sa se usuce.

Intr-un bol punem pudra de curcuma ,50 ml vin rosu, boia , sare,piper si mustarul si omogenizam .

Cu aceasta marinata frecam bine carnea (ii facem un masaj bun ) pe toate partile . Punem carnea intr-o punga si dam la frigider pentru 12 ore. Din cand in cand mai scoatem si mai masam putin pe toate partile fara a mai scoate carnea din punga.

A doua zi punem carnea in vasul de la Slow Cooker , adaugam 150 ml vin , usturoiul taiat in felii , frunzele de dafin si frunzele de leusean . Pornim aparatul si il setam la temperature joasa pentru 6 ore. Trebuie sa uitam de carne.

Serviti cu legume sotate sau piure de cartofi .

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Mucenici moldovenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise