Pulpa de miel se cresteaza pe alocuri, se maseaza cu uleiul de masline si se pune la prajit intr-o tigaie.
Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă.
Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la foc mic, acoperit.
De data asta am scos la înaintare, tigaia smălțuită din fontă, am fost foarte inspirată, carnea s-a gătit excelent.
După ce se verfică dacă este gătită carnea, se scoate folia și se mai lasă la rumenit cca. 5 minute pe fiecare parte.
Friptura se servește simplă cu adaos de salată sau garnitură de sezon.
Spor și poftă bună!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise