Pui Vienez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ceapa - 200g
  • Cartofi-600g
  • Piept pui-800g
  • ciuperci-400g
  • grand cucina-500g
  • parmezan ras-300g
  • cascaval-400g
  • ulei-40g

Mod de preparare

Ceapa se curata se spala si se taie julien,cartofii se cura se spala si ii taiem cuburi,pieptul de pui se spala si se taie cuburi iar ciupercile se spala bine si fara sa le rupem.

Intr-o oala punem cartofii la fiert,intr-o tigaie incingem uleiu si prajin carnea de pui fara a adauga apa cand carnea este rumena adaugam ceapa ciupercile si cartofii fiertil,lasam la calit tim de3 minute dupa care adaugam grand cucina si parmezanu.

intr-un vas de preferinta din lut punem compozitia dupa care radem cascal si bagam la cuptor pana se gratineaza cascavalul.

Pofta buna

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise