Se ia un pui de gaina mare. Se pregateste umplutura din ficatul puiului, 100 gr. jambon macru, miez de paine inmuiat in lapte, patrunjel verde tocat fin. Umplutura se toaca fin, se sareaza si eventual pipereaza si se umple puiul, curatat si bine spalat. Se unge cu ulei si eventual cu arome pentru pui si se da la cuptor la foc moderat, pana devine auriu. Separat se fierbe orez in apa sarata, cam 20\'. Intr-o tigaie caliti felii de rosii in ulei. Strecurati orezul, adaugati rosiile calite. Serviti puiul asezat pe o farfurie mare fierbinte si inconjurati-l cu orezul cu rosii.Puteti decora cu cateva frunzulite de patrunjel verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise