Pui umplut la sare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui de circa 1 kg.
  • maruntaiele
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei
  • o rosie
  • sare
  • piper
  • o lingura de ulei
  • vegeta
  • 50 gr. maioneza asortata de usturoi

Mod de preparare

Toate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si vegeta dupa gust.

Puiul bine uscat se umple cu compozitia de legume si maruntaie si se coase. Se unge cu ulei si vegeta si se asaza pe spate intr-un vas, de preferinta din tuci sau aluminiu, in care s-a pus un strat de circa un cm de sare gronjoasa si se introduce in cuptorul bine incins.

Cind este facut, se taie pe piept si se serveste cu maioneza turnata deasupra.

Se serveste rece sau cald si cu o garnitura de legume natur amestecate cu umplutura.

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise