Puiul curatat se unge pe interior si exterior cu unt, sare si piper. Pana se pregateste umplutura se tine la rece. Ciupercile se toaca marunt, se calesc cu unt si ceapa. Se lasa la racit. Se toaca verdeata, se rade cascavalul, se amesteca cu pesmet, sare si piper.Se umple puiul cu compozitia si se coase. Se aseaza in tava puiul impreuna cu legumele taiate, sare, piper, ulei si putina apa. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. La sfarsit se pun 4-5 linguri vin alb, 50 g unt si se mai lasa 5-10 min in cuptor.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise