Pui umplut cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 kg ciuperci
  • 3 cepe
  • 100 g pesmet
  • 150 g cascaval
  • 2-3 morcovi
  • 2 ardei
  • 2-3 cartofi
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 g unt
  • 4-5 linguri vin alb
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare si piper

Mod de preparare

Puiul curatat se unge pe interior si exterior cu unt, sare si piper. Pana se pregateste umplutura se tine la rece. Ciupercile se toaca marunt, se calesc cu unt si ceapa. Se lasa la racit. Se toaca verdeata, se rade cascavalul, se amesteca cu pesmet, sare si piper.Se umple puiul cu compozitia si se coase. Se aseaza in tava puiul impreuna cu legumele taiate, sare, piper, ulei si putina apa. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. La sfarsit se pun 4-5 linguri vin alb, 50 g unt si se mai lasa 5-10 min in cuptor.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise