Am curatat si spalat puiul. Cartofii ii puteti taia cum va place (eu i-am taiat pe lung) si i-am asezat in tava unsa cu putin ulei. peste ei am pus varza de Bruxelles..
se pune apa, care sa acopere cam pe trei sferturi ce e in tava, am \"presarat\" delikatul. Peste aceasta compozitie am pus puiul umplut cu ananas. Puiul se unge inainte cu Delikat. Ananasul l-am pregatit asa: intr-un castron am scos bucatile de ananas si le-am amestecat cu soia si cu bulionul, dupa care am umplut puiul.. L-am prins cu scobitori ca sa nu cada compozitia de ananas. Se baga tava la cuptor preincalzit. Din cand in cand mai stropiti puiul cu sosul din tava si mai puneti apa daca e necesar (astfel incat cartofii sa nu se lipeasca). Baietii mei au fost incantati de noua mea reteta.. sper sa va placa si voua.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise