Pui umplut

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui(din comert)
  • 3 cepe mari
  • 2 morcovi, 2 cutii de ciupercute.
  • 3ardei grasi(de diferite culori)
  • afumatura de orice natura(nu va zgarciti caci asta de gust), condimente pentru carne(delicat, boia dulce, cimbru),3oua fierte taiate feliute marar

Mod de preparare

Compozitia cu cere se umple:

Cepele, morcovii, ardeii grasi si ciupercutele se taie si se calesc in putin ulei. La sfarsit se adauga afumatura, ouale fierte, delicat, boiaua si putin cimbru.

Puiul se spala bine pe interior si se umple cu respectiva umplutura. Dupa umplere se coase cu ata de cusut atat la partea superioara, cat si la cea inferioara.

Dupa umplere puiul este uns cu o compozitie din: 3 linguri de ulei, boia dulce, cimbru, delicat.

Se aseaza in tava puiul langa care se aseaza cateva legume de ornament. Peste pui se toarna 1 litru de supa de pui. Se introduce la cuptor pentru circa 1,5h.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise