Pui umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 200 gr ficat de pui
  • 2 felii de pâine albă
  • 3 ouă
  • 2 cepe medii
  • 4 ciuperci mari
  • 4 linguri de lapte
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei
  • sare, piper
  • 1 pungă magică Knorr pentru Friptură de Pui cu ierburi aromate

Mod de preparare

Puiul se curăţă şi se spală. Pâinea se înmoaie în lapte şi se stoarce. Două ouă se fierb tare şi se toacă mărunt. La al treilea ou se separa albuşul de gălbenuş. Albuşul se bate spumă.

Ficatul se taie cubuleţe. Ciupercile se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Ceapa se toacă mărunt la robot. Se toacă pătrunjelul. Se înnăbuşe ficatul, ciupercile şi ceapa în 50 ml ulei şi 150 ml apă. După ce se răcesc se amestecă cu pâinea, ouăle, pătrunjelul, gălbenuşul, albuşul bătut şi se condimentează. Se umple puiul cu această compoziţie, se prinde cu scobitori şi se introduce în punga magică. Se aşează într-o tavă şi se da la cuptorul încins la 180oC pentru 60 de minute.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise