Pui Szechuan

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei)
  • 3 ardei rosii mici
  • curatati de seminte si maruntiti
  • 1 cana de morcovi taiati
  • 8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 3 linguri de usturoi tocat
  • ½ pahar apa
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri otet
  • 4 linguri amidon de porumb
  • 4 linguri zahar

Mod de preparare

Pentru 6 portii. Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa, sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si se toarna in tigaie; se amesteca pina sosul se ingroasa un pic

Se serveste cu orez la aburi

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise