Se amesteca impreuna o marinata din:
3 lg ulei de masline
Sucul unei lamai
Putin vin rosu
3 catei de usturoi
Oregano proaspat
Menta proaspata (opţional)
Sare
Piper
Se adauga la carne si se marineaza timp de trei ore.
Asezati pe rand pe frigarui carnea si legumele si dupa ce in prealabil ati pregatit gratarul, puneti frigaruile la prajit pentru maxim 5 min pe fiecare parte. Atentie! Nu prajiti prea mult pentru ca se vor usca. Ele trebuie sa ramana suculente.
Intre timp, stropiti o lipie cu ulei de masline si sare si asezati-o pe gratar pt cateva minute. Dupa ce este prajita, presarati sos Tzatziki si o frigaruie si faceti un sandwich.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise