Pui sicilian

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pui
  • -2 vinete de marime potrivita taiate cubulete
  • -2-3 catei de usturoi pisati
  • -4-5 rosii taiate cuburi
  • -100 g bacon
  • -3 linguri ulei de masline
  • -1 lingura margarina
  • -100 ml vin alb sec
  • -zeama de la 2 lamai
  • -patrunjel
  • -sare si piper

Mod de preparare

Puiul se portioneaza , se aseaza intr-un vas si se condimenteaza.Deasupra se toarna uleiul si margarina.Se introduce la cuptor, la foc potrivit, tipm de 20 de minute apoi se adauga vinetele, usturoiul, baconul putin prajit si zeama de lamaie.Se toarna vinul se potriveste de sare si piper si se mai lasa la cuptor inca 20 de minute la foc potrivit.Se poate adauga si putina apa. Se serveste cu patrunjel taiat fin.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise