Pieptul de pui il taiem in felii subtiri (1cm ). Intr-un bol batem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul,vinul, susanul, sare si piper dupa gust amestecand totul . Adaugam si faina si amestecam pana la omogenizare.
Punem o tigaie cu ulei de palmier la incins.
Luam rand pe rand bucatile de pui, le trecem prin pesmet apoi prin amestecul de ou si le prajim pe ambele parti .
Scoatem puiul pe servet absorbant pentru a scapa de excesul de ulei.
Este o reteta rapida si usoara. Se serveste cu garnitura de taitei sau legume.
Eu am servit cu garnitura de taitei, dar nu am mai apucat sa fac poze…
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise