Mod de preparare:
Zdrobiti 5 catei de usturoi si amestecati-i cu putin ulei de masline,o lingurita de ghimbir proaspat ras,10-15 g rozmarin uscat sau proaspat,cativa fulgi de chilli,sare si piper.
Puneti la marinat in frigider in acest amestec un pui portionat.
Dupa 1-2 ore scoateti bucatile de carne si puneti-le intr-o tigaie mare,adanca, in putin ulei la rumenit. Intoarcem puiul pe toate partile si apoi turnam peste el un pahar cu vin alb,acoperim si lasam la foc mic pana ce se evapora vinul.
Tinem tigaia pe foc,fara capac,pana ce se rumenesc bine bucatile de carne.
Exceptional.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise