Porniti cuptorul la foc mic, apoi spalati puiul si il frecati cu 20ml de ulei, sare si piper, se lasa asa 10 min. Timp in care se toaca legumele, morcovii, ardeiul, cartofii si usturoiul. Apoi intr-o tava mare si adanca se pune vinul,restul de ulei, usturoi, sare, piper, busuioc si boia(bulion). Apoi se fac "buzunare" puiului, (intepandu-l cu un cutit) unde veti pune usturoi taiat felii si peste pui puteti pune kaiser, apoi se pune in interiorul puiului sticla cu apa si se aseaza pe tava cu legume si se baga la cuptorul deja incins. In timpul acesta curatati ciupercile si umpleti-le cu ardei gras, cascaval si kaiser tocat foarte marunt. Dupa ce ati terminat de pregatit ciupercile, adaugati in tava si cartofii(se fierb putin mai greu).Puiul trebuie udat cu sos din tava cat mai des. Cu 20 min inainte sa scoateti puiul puteti adauga si ciupercile.Puiul poate fi servit cu mujdei de usturoi.
Pofta Mare!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise