Se spala puiul si apoi se unge cu unt prin exterior si prin interior si cu sare, piper si condimente.
Se umple o sticla (de bere) cu apa.
Pe sticla se pune puiul si ele se aseaza pe o tava sau o cratita rotunda si se pun pe tava de la cuptor.
Se lasa la cuptor, la foc potrivit in jur de o jumatate de ora(sa se rumeneasca bine).
In tava(cratita) se pun legumele(ardeo gras, rosii, usturoi, cartofii, morcovii)
Acoperiti legumele din cratita cu apa si putin delikat(grasimea de la pui le va gratina).
Cand serviti puiul puneti langa el legumele din cratita.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise