Pui pe pat de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Morcovi (3 bucati)
  • Patrunjel radacina(3 bucati)
  • Telina radacina ( 1 bucata)
  • Dovlecel ( 1-2 bucati)
  • Vinete ( 1-2 bucati)
  • Sfecla rosie ( 1-2 bucati)
  • Ceapa ( una mai mare)
  • Usturoi ( cativa catei )
  • Carne de pui ( pulpe, aripioare, sau pui portionat)
  • Sare si piper
  • Ulei ( 150ml)
  • Apa ( 100ml)

Mod de preparare

Toate zarzavaturile se curata si se taie rondele, dupa care se amesteca intr-un castron, se pune sare, piper si 100ml ulei.Amestecul se pune intr-o tava (mai inalta pt friptura), peste acesta, se asaza bucatile de carne, sarate si unse si ele cu 50ml ulei , peste toate se toarna 100 ml de apa. Tava se acopera cu folie de aluminiu , pe care o perforam din loc in loc . Se pune la cuptor , la foc moderat circa 1h. In ultimele 10’ se da jos folia si se lasa friptura la rumenit.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise