Pui pane cu maioneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui (dezosat);
  • 3 oua;
  • 350 ml ulei;
  • 1 lingurita mustar;
  • 2 catei de usturoi;
  • 1 lamaie;
  • 100 gr branza framantata;
  • 100 gr faina;
  • 1 legatura patrunjel;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare

Se prepara o maioneza din galbenusul unui ou, 200 ml ulei, mustar si zeama de la 1/2 lamaie.

Branza framantata se incorporeaza in maioneza, se amesteca usor, se adauga cateii de usturoi pisati sau taiati fin, patrunjelul tocat fin, se amesteca usor pana la omogenizare.

Pieptul de pui, spalat, portionat, se da prin ou, prin faina si se prajeste in ulei.

Se serveste pe platou, pieptul pane, intr-o parte si maioneza cu branza in cealalta, din loc in loc felii de lamaie taiate subtire, se presara patrunjel verde tocat.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise