Am folosit pana acum Marsala doar la tiramisu, chiar ma intrebam ce sa mai fac cu el ;)) am avut putine dubii, vin foarte foarte dulce cu pui...hmm... dar va spun, it will blow you away! Da o aroma foarte placuta, un gust nemaiintalnit de care va veti indragosti cu siguranta.
Intr-o tigaie nonaderenta topiti untul. Adaugati crenguta de cimbru si lasati cateva secunde. Adaugati cateii de usturoi si ciupercile. Asezonati si prajiti la foc mare pana ciupercile sunt aurii.
Intre timp, bateti bine pieptul de pui pentru a fi subtire si egal. Dati cele doua bucati prin faina si scuturati de exces.
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati puiul si prajiti 2 minute pe fiecare parte.
Adaugati vinul Marsala, va produce ceva flacari, deci nu va speriati, e normal;) lasati sa se reduca sosul, apoi adaugati ciupercile, usturoiul si cimbrul, turnati smantana lichida si lasati sa se ingroase putin. Serviti imediat.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Eileen cuisine.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise