Tăiaţi cepele curăţate în felii, adăugaţi restul ingredientelor, la urmă uleiul de măsline şi amestecaţi bine.
Tăiaţi în bucăţele puiul si amestecaţi cu marinata. Lăsaţi pâna a doua zi la frigider.
Puneţi în tavă la cuptor cu legume.
Gutuile le tăiaţi feliuţe/bastonaşe şi le caramelizaţi în 2-3 linguri de zahăr la care adăugaţi o nucă de unt(după ce zahărul are culoarea dorită). Puneţi şi 1 lingură de oţet balsamic şi un strop de apă. Când sunt făcute pe jumătate le adăugaţi la tava din cuptor.
Serviţi cu orez.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise