Merele se curata de coaja si se taie felii mari, morcovii cu taie rondele, cartofii felii mari, gogosarii felii subtiri, ceapa rondele fine, usturoiul se curata.
Puiul se spala, se unge cu o parte din condimentele din punga si se umple cu o parte din mere, gogosari, masline, ceapa si usturoi. Puiul umplut astfel se adauga in punga. Legumele si fructele ramase se amesteca intr-un castron si se presara cu restul condimentelor. Amestecul obtinut se adauga cu grija in punga pe langa pui. Se inchide punga si se aseaza in tava. Se baga la cuptor la foc mediu timp de 1,10 ora. Se serveste cald.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise