Intr-un bol, se pune pieptul curatat, spalat, feliat, apoi taiat in bucati mai mici.
Intr-un bol, se pune pieptul curatat, spalat, feliat, apoi taiat in bucati mai mici; se adauga sare si piper dupa gust, oregano, zeama de lamaie, uleiul, se amesteca totul bine, se acopera cu folie alimentara, apoi se lasa la frigider cateva ore, dar ideal ar fi pana a doua zi.
Conopida si brocoli desfacute buchetele, spalate sub jet de apa rece, se pun intr-un vas cu apa si sare pe foc, pentru 5 min, din momentul in care incepe sa fiarba apa, apoi se strecoara; dupa ce s-au scurs bine, se pun in tigaia cu unt incins; dupa ce s-au rumenit, putin se condimenteaza si se opreste focul.
Pentru salata se curata legumele si merele, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari, rezultatul se pune intr-un castron, se adauga putina sare, ulei si otet, apoi se amesteca bine.
Pieptul scos din marinada, se pune pe gratarul de Tefal, iar dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe farfurie.
Se serveste pe farfurie carne, alaturi garnitura si intr-un bol mic, salata de sfecla rosie.
Deliciu, pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise